Agaat theelichthouder in blauw

Merk: deco
€24,01
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 8718561052629
Informatie

Nieuw product

Deze theelicht van Agaat in blauw (gekleurd) uit Brazilië zorgt voor sfeervol licht dat je door de steen ziet schemeren. Lichtjes van edelsteen zorgen voor een aangename rustgevende sfeer. Ze verspreiden door de warmte van het waxinelichtje zuiverende energie door de ruimte en bovendien staat ze prachtig in je interieur.

In de steen is een gat geboord waar precies een waxinelichtje in past. Zo zie je het licht door de steen schemeren en dat oogt prachtig en sfeervol.

Uitleg: Agaat is een variant chalcedoon en kan wit, grijzig, blauw, roodachtig en verschillende bruintinten zijn met smalle banden in verschillende kleuren. Afhankelijk van de kleur en banden onderscheidt men verschillende varianten. De steen is licht doorschijnend en heeft een matte tot zijdeglans.

Toegekende werking Agaat

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. Agaat heeft de kracht in zich om yin en yang te harmoniseren en zorgt ervoor dat je goed in balans blijft. De steen heeft een kalmerende werking, werkt langzaam maar geeft veel kracht. Agaat bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Ook stimuleert deze edelsteen spirituele en geestelijke groei. Dit kristal helpt je om met beide benen op de grond te blijven staan tijdens jouw spirituele ontwikkeling. Bovendien bevordert Agaat rationeel en logisch denken. Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Je zult merken dat zelfreflectie beter werkt en dat je alles objectiever kunt bekijken.

Edelstenen en hun energie

Het gebruiken van stenen en hun eeuwenoude energie is een methode om krachten te versterken, angsten weg te nemen en healing te geven. Iedere steen is een vorm van gebundelde energie die op zijn eigen golflengte trilt. Dat wat uit balans is, kan met de juiste steen weer in evenwicht gebracht worden. Dat geldt voor je lichaam, je geest en woon- of werkomgeving

Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »