Alecto SCA-02 Rook- + koolmonoxidemelder set

Merk: Alecto
€19,95 €28,99
Op voorraad (13 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 8712412677405
Informatie

Nieuw product

Waarschuwing bij rook, brand en koolmonoxide
Brand of een teveel aan koolmonoxide zorgen voor gevaarlijke situaties. Met deze Alecto SCA-02 word je altijd snel gewaarschuwd bij rook, brand of koolmonoxide, zelfs tijdens je slaap. Deze set bestaat uit de Alecto SA19/1 rookmelder en de Alecto COA-26 koolmonoxidemelder.

Over de rookmelder
Als de rookmelder uit deze set rook of brand detecteert, geeft hij een extra luid geluidssignaal van minimaal 85 decibel. Daarnaast geeft hij ook een optisch signaal in de vorm van een led-lampje. Met de time out-knop schakel je het alarm eenvoudig voor 10 minuten uit. Ideaal als het alarm voor niets afging, bijvoorbeeld tijdens het koken.

Over de koolmonoxidemelder
De koolmonoxidemelder is voorzien van een krachtige sensor, die zeven jaar meegaat. Zodra er een teveel aan koolmonoxide gedetecteerd wordt, geeft hij een extra luid geluidssignaal. Daarnaast gaat er een lampje branden. Op het display kun je precies zien hoeveel koolmonoxide er op dat moment wordt gemeten in de lucht.

Eenvoudige montage
De batterijen voor zowel de rookmelder als de koolmonoxidemelder worden meegeleverd. Beide melders geven een signaal als de batterij vervangen moet worden. Verder wordt ook het montagemateriaal meegeleverd. De rookmelder bevestig je eenvoudig aan het plafond, de koolmonoxidemelder moet aan de wand bevestigd worden.

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (17,42 MB)
  • Alecto COA-28/COA-26
  • Alecto SA-19/1 rookmelder
  • LR6 1,5V AA batterijen (3x)
  • 9V batterij
  • Montagemateriaal

 

Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »