Amethist op standaard

Merk: deco
€17,50
Op voorraad (4 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Nieuw product.

De trend op het moment! Edelstenen op een standaard. En Hoe leuk is deze amethist?

Afmeting: ca 11 cm hoog incl. voet, 4 cm breed.

Uitleg: Amethist is een paarse kwarts variant met sporen van de elementen ijzer en aluminium.

Toegekende werking: Zuiverheid, bescherming en helderheid. Helpt verdriet en heimwee te verminderen. Voor geestelijke en lichamelijke reiniging. Om spiritueel inzicht te krijgen. Helpt je concentreren.

Amethist edelsteen werkt goed tegen stress

Amethist helpt je om tot rust te komen en te ontspannen. Daarnaast staat de steen ook voor zuivering. De steen zuivert je van de vooroordelen die je over jezelf hebt gevormd en leert je om opnieuw naar jezelf te kijken. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden.Amethist beschermd je tegen negatieve energie. Verder helpt de amethist je om spiritueel inzicht te krijgen en weer in verbinding te komen met je eigen, innerlijke wijsheid.

Omdat edelstenen een natuurproduct is kan het product afwijken dan die hier word weergegeven op de foto. Zelf uw edelsteen op standaard uitkiezen? Kom eens gezellig langs bij ons in de winkel in Haarlem.

Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »