Batman - Arkham Origins - pc game

Merk: pc
€5,00
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 5051888155158
Informatie

Batman - Arkham Origins

Batman - Arkham Origins is de nieuwste blockbustergame in de succesvolle Batman - Arkham videogame franchise. De game is ontwikkeld door WB Games Montréal en speelt zich enkele jaren voor Batman - Arkham Asylum and Batman - Arkham City af. Een tijd waarin Gothams City s meest gevaarlijke criminelen aan hun opmars beginnen en een jongere en ruigere Batman aan de start staat van zijn carriere als crime-fighter. In het verhaal zal je de eerste ontmoeting meemaken tussen de jonge Dark Knight en zijn latere aartvijanden.

- Batman - Arkham Origins bevat een geheel nieuwe single-player mode geschreven door Dooma Wendschuh en Corey May, met adviezen van Geoff Johns. Spelers kruipen in de huid van een jonge Batman en zullen veel superschurken voor het eerst in de carriere van Batman tegenkomen. Dit is allesbepalend voor zijn toekomst. 
- Batman's detective vaardigheden worden als nooit tevoren getest met een geheel nieuw Crime Scene systeem waarmee je door het bewijs kunt spitten om de belangrijkste informatie terug te vinden. Gebruik Batman s vizier en de Bat Computer om plaatsen delict digitaal te recreëren, waardoor je aanwijzingen kunt vinden die normale ogen zouden missen.
- Ontdek gebieden van Gotham City voordat het Arkham City werd, en ervaar alle nieuwe gebieden en andere iconische locaties. De dynamische en rijke omgevingen zijn gevuld met verschillende vijanden, "crimes-in-progress" en andere content die je uitdaagt om de wereld rondom je te verkennen.
- Most Wanted zijmissies: Jaag op schurken die verbonden zijn met, maar geen deel uitmaken van het hoofdverhaal. Het is jouw keuze indien en wanneer je deze wilt voltooien.
- Ontmoet nieuwe vijanden zoals de Armored Enforcer en Martial Artist die je uitdagen om FreeFlow Combat op verschillende manieren te gebruiken.
- Maak gebruik van een arsenaal aan bekende gadgets van de vorige Batman: Arkham games, evenals nieuwe items, zoals de Remote Claw. Batman kan met behulp van de Remote Claw vijanden aan elkaar of aan objecten binden voor snelle takedowns.
- Nieuwe en bekende personages: Ontmoet de volledige cast van iconische DC Comics personages, waaronder Black Mask, Penguin, Deathstroke, Bane, Anarky, Captain Gordon, The Joker en anderen.

 

 

Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »