Medisana BU 540 Connect - Bovenarm bloeddrukmeter

Merk: Medisana
€34,50
Op voorraad (2 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 4015588511820
Informatie

Productbeschrijving

Het managen van uw bloeddruk was nog nooit zo gemakkelijk! Medisana ontwikkelt met haar jarenlange ervaring geavanceerde en gecertificeerde bloeddrukmeters, voorzien van de nieuwste technologieën. Deze voldoen aan de strengste richtlijnen van de Europese Unie en geven tevens kinderlijk eenvoudig inzicht in uw persoonlijke gezondheid, waar en wanneer u dat wenst.

Medisana BU 540 Connect - Bovenarm bloeddrukmeter biedt u niet alleen een nauwkeurige en betrouwbare bloeddrukmeting, maar voegt daarnaast enkele nuttige en handige functionaliteiten toe, zoals de diagnose naar aanleiding van de kleurenschaal van de World Health Organization (WHO), aritmie-weergave, opslag van maar liefst 250 metingen per gebruiker, een bijzonder goed afleesbaar display en een gemiddelde berekening van de laatste 3 metingen. Bovendien is deze bloeddrukmeter voorzien van een Bluetooth® chip!

Digitale voordelen

Dankzij deze Bluetooth® chip zijn uw meetresultaten altijd en overal beschikbaar met behulp van de bijbehorende VitaDock+ app voor Apple en Android. Hiermee wordt uw bloeddruk nóg inzichtelijker, want de duidelijke grafieken laten u goed zien wat de invloed van uw levensstijl is op uw bloeddruk. Zeker in combinatie met bijvoorbeeld een Activity Tracker en/of een weegschaal van Medisana ziet u precies welke invloed beweging en gewicht op uw bloeddruk hebben.

Kortom, de BU 540 Connect is uw betrouwbare partner in uw bloeddrukmanagement én een mooie aanvulling in uw algehele gezondheidsmanagement.

Kenmerken

  • Nauwkeurige bloeddrukmeting aan de bovenarm
  • Aritmie-weergave
  • 250 opslagplaatsen voor elk van de 2 gebruikers
  • Bijzonder goed afleesbaar display
  • Bluetooth® 4.0 dataoverdracht naar de VitaDock+ app (iOS en Android) en naar VitaDock Online
  • Displayweergave: systole, diastole, hartslag, datum en tijd
  • Diagnose m.b.v. de kleurenschaal volgens de richtlijnen van de World Health Organization (WHO)
  • Berekent het gemiddelde van de laatste 3 metingen
  • Bijzonder ruim manchet geschikt voor armomvang 22-42 cm
Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »