Call of Duty - Modern Warfare 2

Merk: playstation
€6,99
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 5030917070952
Informatie

De veelgeprezen ontwikkelaar Infinity Ward is eindelijk terug met Modern Warfare 2, het vervolg op het meermaals tot game van het jaar gekroonde Call of Duty 4 - Modern Warfare. In Modern Warfare 2 gaat de spectaculaire en bloedstollende reeks verder met actie van een ongekend niveau. Neem het op tegen een nieuwe organisatie die vastberaden is de modern beschaving om ver te werpen.

Val van de moderne beschaving

Trek naar ijzige bergketens en jaag op terroristen in het nieuwe Rusland. Speel opnieuw met de held uit de eerste game Sgt. Gary 'Roach' Sanderson. Samen met 'Soap' MacTavish die nu kapitein is en de rol van Kapitein Price overneemt, trek je ten strijde tegen de terroristen die de vrijheid en democratie in de weg staan. Het elite groepje militaire dat hiervoor opgetrommeld wordt, bestaat uit CIA, Delta Force, Rangers en de Britse SAS. De slechterikken in Modern Warfare 2 zijn nóg erger dan Zakhaev. De leider van het terreurbewind is niemand minder dan Makarov, een voormalig handlanger van Zakhaev. Het verhaal blijft zijn eenvoud behouden. Het is vooral de spectaculaire en intense actie dat van Modern Warfare weer een echte knaller maakt.

Vette gameplay

De grondbrekende actie van Modern Warfare keert terug met enkele grandioze verbeteringen. Eerst en vooral zijn de omgevingen in Modern Warfare 2 bijna dubbel zo groot. De grote omgevingen geven je gevoel dat je deel uit maakt van een groter geheel. De missies nemen je mee naar Siberische ijsvlakten waar je overscheurt met een ijsscooter, de woestijnen van Afghanistan tot de drukbezaaide straten van Rio de Janeiro. De omgevingen bevatten meer variatie zodat de gameplay meer lijkt op die van een sandbox game. Natuurlijk zijn er ook momenten waar je door claustrofobische tunnels kruipt of door de smalle gangen van een sloppenwijk sluipt. Als je denkt dat alles ter land gebeurt, heb je het bij het verkeerde einde. Naast de landmissies zal je ook onderwater met een mini-onderzeeër de terroristen infiltreren. Bovendien bevatten al deze indrukwekkende omgevingen meer destructieve elementen en gescripte en intense scènes die de chaos en de waanzin van de oorlog voor je blootleggen.

Oog voor detail

Op gebied van technologie is de game engine van Infinity Ward in de afgelopen jaren sterk verbeterd. Hogere texturen geven een nog realistischer gevoel en de nieuwe texture streaming zorgt ervoor dat het engine niet te zwaar wordt belast in uitgestrekte omgevingen terwijl het immense detail wanneer je ergens dichtbij staat van je HD televisie druipt. Ja, Call of Duty - Modern Warfare 2 is de perfecte game om je HDTV te laten pronken. Naast de adembenemende visuals valt het oog voor detail meteen op. Elk vijand en eenheid is realistisch opgebouwd. Een vijand met een shotgun heeft een gordel met shotgun shells rond de heupen terwijl een SAS met 'Riot Shield' over een MP5 met flashbangs en andere granaten beschikt. Zo'n 'Riot Shield' is trouwens gloednieuw in de 'Call of Duty'-reeks. Door je schild tactisch in de strijd in te zetten, kan je de afketsende kogels terugsturen naar je vijanden. Je kan met je 'Riot Shield' richting vijand stappen en hem neer duwen tegen de vlakte om hem daarna neer te steken. Zulke leuke details maken de combat van de Modern Warfare 2 uniek.

Hier gaan we weer...

De multiplayer van Modern Warfare 2 is natuurlijk waar het allemaal omdraait. Zelfs twee jaar na release blijft Modern Warfare een van de meest gespeelde multiplayer games. De leuke uitdagingen, het uitgebreide en gebalanceerde schietarsenaal en de introductie van Perks maakten de multiplayer verslavend en diep. Call of Duty

Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »