Cars 3: Vol Gas Voor De Winst! - PS4

Merk: playstation
€17,50
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 5051888229316
Informatie

Word een kampioensracer in Cars 3: Vol gas voor de winst.

In deze game keren jouw favoriete personages terug en moeten zij het tegen elkaar opnemen in een grootse competitie. Vertrouwde gezichten als Bliksem McQueen, Cruz Ramirez en Jackson Storm zijn van de partij, maar ook nieuwe uitdagers maken hun opwachting. Het spel bevat:

  • Meer dan 20 aanpasbare personages, waaronder populaire helden uit de Cars-franchise en een nieuwe generatie racers.
  • Meer dan 20 unieke circuits.
  • Dertien iconische raceomgevingen uit de film.

Het spel bevat de mogelijkheid om samen met vier spelers te spelen op een lokaal gesplitst scherm (Co-op). Spelers kunnen het tegen elkaar opnemen of een team vormen en samen thuis spelen, waardoor vrienden en familie gemakkelijk op elk moment aan de race kunnen deelnemen voor gezamenlijk vermaak.

Zes spannende spelmodi:

  • Race: Spelers kunnen op de baan in actie komen tegen Bliksem McQueen en de rest om de ultieme uitdaging aan te gaan.
  • Stunt-showcase: Spelers kunnen van hellingen af racen om in de lucht te springen en zoveel mogelijk stunts uit te voeren voordat de tijd om is. Ze krijgen punten voor elke geslaagde stunt en veilige landing.
  • Snelste-ronde-race: Spelers kunnen racen tegen hun eigen beste tijd terwijl ze proberen om een nieuw baanrecord te vestigen.
  • Stuntpark: Een gebied waar spelers kunnen racen, stunts kunnen uitvoeren en uitdagingen kunnen aangaan, of gewoon lekker kunnen rondrijden in hun eigen tempo. Er zijn geen regels! Oefen stunts, ga uitdagingen aan of rijd lekker rond voor eindeloos plezier.
  • Afvalrace: Verzamel en gebruik allerlei power-ups om zoveel mogelijk crash-karts uit te schakelen. Als de tijd om is, wint de speler met de meeste punten.-
  • Battle-race: Spelers kunnen power-ups verzamelen en gebruiken terwijl ze hun wagens op de proef stellen tegen die van vrienden en familie om zelf de ultieme kampioen te worden. Vier Master Level-evenementen, tegen Takel de Grote, Miss Fritter, Chick Hicks en Jackson Storm.
Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »