Gouden Driehoek op pin standaard (A)

Merk: deco
€34,50
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Nieuw product.

Gouden Driehoek set op pin standaard. Prachtig samengestelde set van een ruwe Amethist uit Uruguay (de mooiste kwaliteit), een brok Rozenkwarts en een Bergkristal punt op pin standaard.

Werking Gouden Driehoek (op pin standaard)

De Gouden Driehoek is een combinatie van Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal. De Gouden Driehoek edelstenen dankt haar naam aan de complete energie die deze drie stenen samen hebben. De Gouden Driehoek zorgt voor rust en harmonie in de ruimte waarin je ze plaatst. Leg de kristallen in een driehoek neer en negatieve energie transformeert in een positieve sfeer.

Uitleg Amethist

De Amethist werkt goed tegen stressdeze steen helpt je om tot rust te komen en te ontspannen. Daarnaast staat de steen ook voor zuivering. Hij zal negatieve spanningen en energieën neutraliseren en houdt je leefruimte energetisch schoon. Verder helpt de Amethist je om spiritueel inzicht te krijgen en weer in verbinding te komen met je eigen, innerlijke wijsheid Ook kalmeert de Amethist sterke emoties en brengt stabiliteit

Uitleg Rozenkwarts

Rozenkwarts staat voor liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie, vrienden en zelfliefde. Deze edelsteen opent het hart en helpt je om lief te hebben en je open te stellen voor het ontvangen van liefde. Rozenkwarts kan je helpen om liefde voor jezelf te versterken en jezelf te accepteren zoals je bent. De steen geeft fantasie en creativiteit. Daarnaast werkt de steen kalmerend bij angst en stress en bevordert het geestelijke rust en emotionele genezing bij bijvoorbeeld trauma’s en verlies. Dit kristal helpt bij stressgerelateerde klachten (zoals burn-out en overspannenheid).

Als Rozenkwarts in een ruimte geplaatst wordt, brengt het liefde, harmonie en rust. Deze steen is ook heel geschikt voor baby’s en kinderen. Leg in elke ruimte een rozenkwarts, zo ook in de kinderkamer.

Uitleg Bergkristal

Bergkristal heeft een enorme pure en zuivere energie. Kijk maar eens goed naar deze steen; neutraal, helder en puur. De steen reguleert energie en brengt energie. Bergkristal kan je helpen om overgenomen energie te reinigen en in je eigen energie te blijven. Verder helpt dit kristal je om in actie komen en je krachtiger te voelen. Deze heldere edelsteen zuivert de ruimte en het lichaam en brengt het lichaam weer in balans. De helderheid van Bergkristal helpt je om helder na te denken en kan je heldere inzichten geven. Omdat Bergkristal in het bezit is van zoveel zuivere energie, kan de Bergkristal de werking van andere stenen versterken. Dit gebeurt ook bij de Gouden Driehoek.

Tips voor gebruik

De Gouden Driehoek edelstenen passen overal in huis. In de slaapkamer geeft het goede nachtrust en in de woonkamer een fijne sfeer. Wanneer je een mooi plekje voor je nieuwe Gouden Driehoek hebt uitgekozen en je de stenen desgewenst hebt gereinigd, kun je de stenen neerzetten op je gekozen plek. Je bereikt het meeste resultaat door je kristallen een intentie mee te geven. Een intentie is een positieve boodschap, bijvoorbeeld: ‘Ik laat positieve energie mijn huis in stromen.’

Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »