hp pa-1900-05c2 origineel laptop Adapter

Merk: HP
€29,50
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Deze adapter is een 90 Watt (90W) adapter en heeft een spanning van 19V en een stroomsterkte van 4,74A. Deze adapter is voor 100% compatibel met adapters met 3,9A, 3,42A of lager met dezelfde afmeting plug.

Deze Adapter is geschikt voor diverse laptops en notebooks. Deze Adapter voldoet aan de strengste eisen en richtlijnen.

 

Specificaties

Deze adapter levert 19 volt en 4,74 ampère. Het voltage dient altijd gelijk te zijn aan het voltage van uw huidige adapter. U kunt dit voltage ook terugvinden bij het input voltage onderop uw laptop. Het ampèrage van uw vervangende Adapter mag hoger zijn dan het ampèrage van uw huidige lader. In geen geval dient u een vervangende Adapter te gebruiken met een lager ampèrage.

 

Prestaties

Wij zorgen voor optimale prestatie voor uw notebook. Deze Adapter is een voedingsbron voor gebruik met compatibele notebooks. Met deze Adapter kunt u overal opladen waar een stopcontact beschikbaar is. Deze Adapter is tevens een voedingsbron die zo min mogelijk stroom verbruikt. Daarnaast is deze Adapter handig voor gebruik als vervangende of extra tweede voedingsbron. Het kan ook handig zijn een extra Adapter op uw werk te bewaren. Zo zit u nooit verlegen om energie voor uw notebook.

 

Duurzaam

Deze Adapter waarborgt optimale systeemprestaties en behoud van uw notebook accu. Deze notebook Adapter biedt een gestabiliseerde spanning waar uw laptop om vraagt. Door de uitgebreide combinatie met de spanningsbeveiliging voor het lichtnet, presteert uw laptop optimaal en is duurzaam gebruik van de laptop en Adapter gegarandeerd. Wij leveren daarom nooit universele adapters. Deze kunnen zeer schadelijk zijn voor uw accu in verband met het ontbreken van juiste stroomprogramma’s.

 

Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »