Kemei - neus, oor en wenkbrauw trimmer - 3 in 1 – oplaadbaar

Merk: Kemei
€12,00
Op voorraad (2 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 6955549303126
Informatie

Kemei professional Personal Care 3 in 1 Trimmer – Professioneel
Neustrimmer – Baardtrimmer – Contouren mes -
Neushaar – Barbiersmes – Oplaadbaar – Effileermes – Wenkbrauwkam – wenkbrauw mesje – Baard – Neushaar

Verwijder met de Kemei professional Personal Care ongewenste haren in de neus, het oor, de wenkbrauw of werk gemakkelijk uw contouren Bij. De Protection-technologie en de speciaal ontworpen hoek van de trimmer zorgen voor snel, eenvoudig en comfortabel trimmen zonder dat haren worden uitgetrokken. Er wordt 1x een wenkbrauwkammetjes meegeleverd.

Extra informatie


Geavanceerd beveiligingssysteem voorkomt uittrekken, wondjes en sneetjes
Met de revolutionaire Protection-technologie wordt het knipelement door een ultradun scheerbladkapje met afgeronde uiteinden beschermd om huidirritatie te voorkomen. Daarnaast is het knipelement zo ontworpen dat voorkomen wordt dat er haar vast komt te zitten tussen twee afzonderlijk bewegende mesjes. Er wordt gegarandeerd niet aan het haar getrokken.

Haar in het oor of de neus gemakkelijk te bereiken
De Kemei 3 in 1 Mannen neustrimmer is zo ontworpen dat deze een ideale hoek heeft om haar in het oor, neus of zelfs de wenkbrauwen bij te werken. Met de Kemei 3 in 1 neustrimmer kunt u er zeker van zijn dat ongewenste haren efficiënt worden verwijderd.

Zeer nauwkeurige en scherpe scheersleuven
Zowel het knipelement als het kapje hebben zeer precieze en scherpe scheersleuven om ervoor te zorgen dat alle haren snel en effectief geschoren worden.

Volledig afspoelbaar
De tondeuse en de kammen met mee geleverde opzet stukjes zijn eenvoudig schoon te maken onder de kraan en de trimmer kan onder de douche worden gebruikt. De trimmer is dan ook spat waterdicht. Dat houdt in dat uw hem wel onder de douche kunt gebruiken maar, niet in een emmer met water kunt stoppen.

Eenvoudig vast te houden en te bedienen, zelfs wanneer het apparaat nat is
Door lang onderzoek en heel veel testen zijn we tot het best mogelijke model gekomen. Door dit geavanceerde design houdt uw altijd grip. Zelfs als uw onder de douche staat en het apparaat nat is. Hierdoor behoudt uw de controle en kunt uw maximaal gebruik maken van de tondeuse

Contouren mesje mee geleverd
We kennen allemaal het probleem 1 week na de kaper en uw contouren zijn niet meer zo strak als eerst. Door dit speciale 3 in 1 technologie hebben wij der voor gezorgd dat. Uw nu ook uw contouren kunt bij werken. Dit mes is ook te gebruiken voor mannen met een mooie baard die altijd wil dat hun baardt der verzorgt uit ziet.

Wenkbrauwen borstel mee geleverd
Er is nog een extra cadeau voor uw we hebben nu ook nog een extra wenkbrauwen borstel mee geleverd. Hiermee zorgt uw der voor dat uw wenkbrauw altijd de gewenste kant op staat.

Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »