L.A Noire

Merk: PS3
€3,99
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 5026555400374
Informatie

Tweedehands product

L.A. Noire speelt zich af in Los Angeles. We tellen het jaar 1947. De oorlog in Europa is net voorbij. Cole Phelps is teruggekeerd uit Europa en wil nu van Los Angeles een vredige stad maken. De politiemacht is echter corrupt, en de maffia viert hoogtij in de stad der engelen. Bovendien heeft Cole Phelps een verleden opgebouwd waar hij niet trots op is. De oorlog laat hem niet onbewogen.

Cole Phelps begint bij de verkeerspolitie, maar zal zich opwerken tot rechercheur. Vanuit die positie moet je moorden oplossen, verdachten ondervragen en bewijsmateriaal vinden en interpreteren. Bij het zoeken naar hints zijn de kleinste details het meest interessant, en bovendien zal je in L.A. Noire bij de verhoren goed op moeten letten. Kijkt de verdachte vaak naar deur? Tikt hij met zijn voet op de grond? Staan er tranen in zijn ogen? Dit soort details zeggen soms meer dan de woorden die uit zijn mond komen.

L.A. Noire is een free-roaming game in een setting van het Los Angeles van 1947. Om de sfeer er goed in te krijgen is de stad historisch accuraat, en heeft ontwikkelaar Team Bondi zelfs een kostuumontwerper ingezet om de kleding zo nauwkeurig mogelijk te produceren. L.A. Noire heeft een hoofdverhaal, maar ook extra missies. Deze laatst genoemden zijn gebaseerd op krantenberichten van echte gebeurtenissen uit 1947.

Details geven de doorslag in L.A. Noire!

Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »