Leifheit Regulus PowerVac 2-in-1 draadloze stofzuiger

€119,00 €169,09
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 4006501119261
Informatie

De Leifheit Regulus PowerVac 2-in-1 draadloze stofzuiger is de snoerloze, krachtige alleskunner voor de snelle schoonmaakbeurt tussendoor: zowel een wendbare accu-stofzuiger als een praktische accu-handstofzuiger. Met zijn krachtige, verwisselbare 20 V lithium-ion-accu zuigt hij wel 40 minuten non-stop. En bovendien bijzonder grondig, dankzij de elektrisch werkende vloerzuigmond met DuoBristle Technology: dicht ingeplante rijen met zowel harde als zachte bostelharen verwijderen grof vuil net zo goed als het fijnste stof. Met twee zuigniveaus en krachtige zakloze Cyclone Technology. De stofzuiger zuigt alle vloeren en trappen schoon, ook moeilijke hoekjes, en dat zonder lastig snoer. Met de afneembare handstofzuiger oftewel kruimeldief met bijbehorende hulpstukken verwijder je snel en gemakkelijk stof, kruimels en dierenharen van meubels en kussens en dergelijke. Ook de accu-handstofzuiger is meteen gebruiksklaar. Met zijn verwisselbare hulpstukken is hij veelzijdig inzetbaar. Nog meer pluspunten: zes front-leds voor licht bij het schoonmaken en soft-wielen voor een zachte behandeling van kwetsbare laminaat- en parketvloeren. Met inklapbare handgreep. Met oplaadstation. Belangrijke kenmerken Krachtige accu-steelstofzuiger en praktische handstofzuiger in één Snoerloos voor snel en flexibel stofzuigen Inclusief oplaadstation, zodat de stofzuiger altijd klaar is voor gebruik Verwisselbare 20V lithium-ion-accu met een looptijd van 40 minuten en een lange levensduur Vloerzuigmond met DuoBistle Technologie voor het efficiënt verwijderen van grofvuil, (dieren)haren en stof. Cyclone Technology, zuigt met kracht, geen stofzuigerzak nodig Twee instelbare zuigniveaus voor vloer- en handstofzuiger: eco en turbo Front led-lampjes voor het zichtbaar maken van stof en vuil in donkere hoekjes en onder meubels Soft-wielen ter bescherming van uw parket, laminaat en vinyl Plaatsbesparend op te bergen door inklapbare handgreep Het easy clean filter kan eenvoudig onder de kraan ger

De Leifheit Regulus PowerVac 2-in-1 draadloze stofzuiger is de snoerloze, krachtige alleskunner voor de snelle schoonmaakbeurt tussendoor: zowel een wendbare accu-stofzuiger als een praktische accu-handstofzuiger. Met zijn krachtige, verwisselbare 20 V lithium-ion-accu zuigt hij wel 40 minuten non-stop. En bovendien bijzonder grondig, dankzij de elektrisch werkende vloerzuigmond met DuoBristle Technology: dicht ingeplante rijen met zowel harde als zachte bostelharen verwijderen grof vuil net zo goed als het fijnste stof. 

Met twee zuigniveaus en krachtige zakloze Cyclone Technology. De stofzuiger zuigt alle vloeren en trappen schoon, ook moeilijke hoekjes, en dat zonder lastig snoer. Met de afneembare handstofzuiger oftewel kruimeldief met bijbehorende hulpstukken verwijder je snel en gemakkelijk stof, kruimels en dierenharen van meubels en kussens en dergelijke. Ook de accu-handstofzuiger is meteen gebruiksklaar. Met zijn verwisselbare hulpstukken is hij veelzijdig inzetbaar. Nog meer pluspunten: zes front-leds voor licht bij het schoonmaken en soft-wielen voor een zachte behandeling van kwetsbare laminaat- en parketvloeren. Met inklapbare handgreep. Met oplaadstation. 

Belangrijke kenmerken 

 

  • Inclusief oplaadstation, zodat de stofzuiger altijd klaar is voor gebruik
  • Verwisselbare 20V lithium-ion-accu met een looptijd van 40 minuten en een lange levensduur
  • Vloerzuigmond met DuoBistle Technologie voor het efficiënt verwijderen van grofvuil, (dieren)haren en stof.
  • Cyclone Technology, zuigt met kracht, geen stofzuigerzak nodig
  • Twee instelbare zuigniveaus voor vloer- en handstofzuiger:  eco en turbo
  • Front led-lampjes voor het zichtbaar maken van stof en vuil in donkere hoekjes en onder meubels
  • Soft-wielen ter bescherming van uw parket, laminaat en vinyl
  • Plaatsbesparend op te bergen door inklapbare handgreep
  • Het easy clean filter kan eenvoudig onder de kraan ger

 

  • einigd worden.
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »