Oxboard Original Pro

Merk: oxboard
€100,00
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Na de introductie van het Oxboard zijn er veel andere balanceboards en hoverboards op de markt gekomen. Met grote kwaliteitsverschillen. Het Oxboard heeft de bestaande technologie van het hoverboard een paar stappen verder gebracht in de high-tech regio Eindhoven. Met als resultaat het veiligste, technologisch meest hoogstaande en duurzaamste hoverboard.

Niet alleen kwaliteit maar ook plezier is gegarandeerd met het Oxboard PRO. Het Oxboard bestuur je met je voeten, je kunt voor en achteruit rijden en zelf 360 graden om je as draaien. Het Oxboard PRO heeft een TAO TAO moederboard en een Samsung accu (36V/4.4.Ah), wat hem meer dan geschikt maakt om te gebruiken in combinatie met de hoverkart.

Het Oxboard Pro kan een topsnelheid halen van 15 km per uur en heeft een afstandsbediening waarmee je hem op afstand kan bedienen en waarmee je hem op de speciale sportmodes kan zetten. Tevens heeft de Oxboard Pro unieke xenon-optische verlichting; 2 x 2 witte leds aan de voorzijde en 1 x 2 rode leds aan de achterzijde.
De rubberen stootbumpers bieden jouw Oxboard PRO extra bescherming tijdens het gebruik. Na zo een 15 tot 20 km moet het Oxboard worden opgeladen. Dit duurt gemiddeld 3 uur.

Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »