Philips Digitale kabelontvanger

€39,00
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 8712581411787
Informatie

Benut alle mogelijkheden van uw HD ready Flat TV met haarscherpe beelden die DVD-kwaliteit overtreffen en elke beschikbare pixel benutten.

 

Digitale kabelontvanger
Digitale TV in High Definition

Alleen geschikt voor: UPC HDTV

Benut alle mogelijkheden van uw HD ready Flat TV met haarscherpe beelden die DVD-kwaliteit overtreffen en elke beschikbare pixel benutten.
Toegang tot digitale uitzendingen
•High Definition-TV-programma's ontvangen
•Toegang tot Video-on-Demand-programma's (VOD)
•Toegang tot betaalzenders en Free-to-Air-services
Superieure audio- en videokwaliteit
•Compatibel met "HD ready"-schermen
•HDMI-uit voor digitale High Definition-video en digitale audio
•Dolby Digital 5.1 audio-uitgang voor een volledige Surround Sound

Eenvoudig te gebruiken
•8-daagse elektronische programmagids met lijst met programma's
•Snelle en automatische installatie van nieuwe zenders

High Definition-programma's
Steeds meer TV-programma's worden uitgezonden in High Definition. Alleen een HD-ontvanger kan deze signalen ontvangen. De Standard Definition-programma's worden uitgezonden met 720 x 576 pixels. High Definition-programma's hebben een beeldkwaliteit van maximaal 1920 x 1080 pixels, waardoor het beeld op het scherm scherper en levendiger is.

MPEG4-HDTV
Geniet van de uitzonderlijke kwaliteit van HDTV-signalen die uw HDTV ontvangt. HD-compatibele TV's leveren een hogere beeldkwaliteit dan televisies met Progressive Scan. De toestellen voldoen aan de strikte normen van EICTA en zijn uitgerust met een HD-scherm dat de resolutie en beeldkwaliteit van HDTV-signalen volledig tot hun recht doet komen. Ze hebben een universele ingang voor analoge YPbPr-aansluitingen en ongecomprimeerde, digitale DVI- of HDMI-aansluitingen, en ondersteunen bovendien HDCP. Ze kunnen 720p- en 1080i-signalen van 50 en 60 Hz genereren.

HDMI digitale AV-uitgang
HDMI is een directe digitale verbinding voor digitale HD-video en digitale meerkanaalsaudio. HDMI levert een perfecte beeld- en geluidskwaliteit zonder enige ruis, doordat het signaal niet naar analoog hoeft te worden omgezet. HDMI is volledig compatibel met oude versies van DVI.

Video-on Demand (VOD)
U kunt nu TV-programma's of films kijken wanneer u dat wilt, in plaats van wanneer deze worden uitgezonden door de lokale aanbieders. Met Video-on-Demand (VOD) kunt u video-inhoud selecteren en bekijken via een netwerk als onderdeel van een interactief TV-systeem. U hoeft een lang programma niet meer in één keer te bekijken. U kunt het programma onderbreken, vooruit- en terugspoelen of opnieuw afspelen. U kunt de inhoud streamen en bekijken in real-time of het programma downloaden op een opslagstation op de set-top box voordat u gaat kijken.

Dolby Digital Surround
Omdat de wereldleider in meerkanaals geluidsnormen, Dolby Digital, gebruik maakt van de manier waarop het menselijke oor natuurlijk geluid verwerkt, kunt u genieten van een uitstekende geluidskwaliteit met levensechte spatial cues.

Toegang tot betaaltelevisie
Tegenwoordig worden er steeds meer programma's van topkwaliteit uitgezonden, maar u kunt alleen toegang krijgen tot de extra kanalen als u een abonnement neemt bij uw lokale exploitant voor betaaltelevisie. Als u de SmartCard van uw exploitant aan uw set-top box toevoegt, kan deze de gecodeerde signalen lezen die worden uitgezonden door de exploitanten van betaaltelevisie.

Elektronische programmagids voor 8 dagen
Hier kunt u zien welke programma's er vandaag en de komende 8 dagen beschikbaar zijn. U kunt uw avonden plannen of opnamen vooraf instellen, zodat u uw favoriete programma's niet meer hoeft te missen. Deze informatie wordt uitgezonden door de omroep. Wanneer deze informatie beschikbaar is, wordt deze door het apparaat verzameld en weergegeven in het menu. Open het menu, of druk op de knop EPG op de afstandbediening om de programmagids te openen. De EPG geeft u een overzicht van alle programma's die u de komende 8 dagen kunt bekijken.

 

Wat doen wij nog meer?


Wij kopen gebruikte goederen op!

Wij kopen deze tegen contante betaling! 

Ook ruilen wij uw spullen in om korting te krijgen op onze producten!

Verpanden is natuurlijk ook een optie!

Even krap bij kas? heeft u tijdelijk extra geld nodig? 

Verkoop uw producten met de mogelijkheid deze weer terug te kopen! 

U beleend de producten voor een maximum looptijd van 2 maanden tegen slechts 4.5% rente per maand!

Reparaties:

Wij hebben goed opgeleide monteurs in huis die vakkundig en mét garantie u smartphone, tablet of laptop kunnen repareren. Altijd met factuur voor bedrijven of de inboedel verzekering.

Betaling is mogelijk op de volgende manieren:
- Pin.
- Contant.
- Bank overschrijving.
- Ideal (webshop)

Verzenden:
Wij versturen met PostNL, indien gewenst ook verzekerd!

Kosten verzenden:
- Pakketpost: € 5,-  (aangetekend €7)
- Brievenbus € 1,- (bijvoorbeeld 1 game)

 7 dagen per week geopend !

Openingstijden:
maandag          13.00-18.00

Dinsdag           10.00-18.00

Woensdag       10.00-18.00

Donderdag      10.00-20.00

Vrijdag             10.00-18.00

Zaterdag          10.00-18.00

Zondag            12.00-17.00


Adres gegevens:
Handelshuys
Amsterdamstraat 30 A
2032 PR Haarlem

Telefoonnummer 
023-535 41 60

e-mail[email protected]

Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »