Skytec SPL EQ-series 2000

Merk: spl
€120,00
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Tweedehands product.

De Skytec SPL 2000EQ multifunctionele budgetversterker is een versterker die een flink vermogen kan leveren. Naast een krachtig vermogen heeft de SPL 2000EQ een geïntegreerde 3-bandsequalizer, inputschakelaar om van ingang te wisselen en drie RCA-ingangen. Daarbij heeft de Skytec SPL 2000EQ versterker ook een nette LED-frontverlichting die het plaatje compleet maakt.

SPL 2000 aansluitingen

De SPL 2000EQ is op tal van manieren te gebruiken. Op het frontpanel bevind zich een 3.5 mm ingang, waar u eenvoudig uw laptop, MP3-speler of smartphone op aan kunt sluiten. Ook aan de achterkant van de SPL 2000 vindt u ruimte voor het aansluiten van apparatuur. Hier bevinden zich drie stereo-RCA-ingangen, voor bijvoorbeeld TV, PC of een DVD-speler. Met de handige inputschakelaar wisselt u makkelijk tussen de verschillende geluidsbronnen.

Muziek op maat

Op het frontpanel bevinden zich naast de nette blauwe verlichting ook een handige 3-bandsequalizer. Met de 3-bandsequalizer kunt u de gewenste klank aan uw muziek toevoegen. De Skytec SPL 2000EQ budgetversterker levert een maximaal vermogen van 2x 1000 Watt bij 4 Ohm. Voor een zachte prijs levert de SPL 2000 u een bulk geluid!

Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »