Slimme deurbel 720P HD

Merk: deurbel
€59,00
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 2007782805319
Informatie

Nieuw product.

Door middel van de full HD camera kun je altijd zien wie er voor je deur staat, ook als je niet thuis bent. Door de motion sensor kan je zelfs al beweging zien rondom je huis voordat er überhaupt wordt aangebeld. Daarnaast is het ook mogelijk om in het donker te zien wie er aanbelt. Dit komt door de nachtvisie die in de deurbel zit ingebouwd. Ook is communiceren met de persoon die voor je deur staat mogelijk. Er zit een speaker en een microfoon in de deurbel. 

Ook heeft het pakket een gratis meegeleverde dong (om zo in huis het geluid van de deurbel te hebben) 

Met je pakketbezorger communiceren
Met een Ring Video Deurbel kan je communiceren met degene die aanbelt. Handig om bijvoorbeeld tegen je pakketbezorger te kunnen zeggen dat hij je pakketje bij de buren mag afleveren als jij niet thuis bent.

Veiligheidsring rondom je huis
Je kan deze slimme deurbel perfect gebruiken om het deel rond je voordeur te beveiligen. Je creëert daarmee niet alleen een complete veiligheidsring rondom je huis maar tegelijkertijd een rustig en veilig gevoel voor jezelf en je familie.

Makkelijk instellingen regelen met de app
De Ring Pro wordt aangesloten op de huidige bedrading van de deurbel. Vanuit de applicatie kan je vervolgens al jouw instellingen regelen. De gratis applicatie is beschikbaar in de Appstore, Google Playstore of Windows store.

Bevestiging 
De Ring Video Deurbel Pro moet met schroeven worden bevestigd. Deze schroeven inclusief een schroevendraaier worden ook meegeleverd. Mocht u momenteel geen vaste bel met stroomtoevoer hebben kunt u de bel ook draadloos gebruiken. De Deurbel gaat tot 6 maanden mee zonder herladen dankzij de reeds geïnstalleerde accu's.


Inhoud verpakking:
• Smart Wifi HD Video Deurbel
• Dingdong (draadloze gong)
• Schroevendraaier
• Bevestigingsmateriaal
• Handleiding (Engels, NL ondersteuning mogelijk door contact met ons op te nemen per mail/telefoon

Installatieproces 
Deurbel is makkelijk te installeren. In een mum van tijd weet je wie er bij jou aan de voordeur staat. Lees de handleiding goed door voor de juiste installatie. Probeer de bel ook altijd eerst alvorens hem te monteren om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt.

Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »