TomTom Go 630

Merk: tomtom
€149,00
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 0636926023573
Informatie

Tweede hands product in nette staat, compleet met raamsteun.

 

De TomTom GO 630 brengt u altijd op de juiste plek en helpt u ook nog met het kiezen van de beste route. De GO 630 weet de weg in heel West-Europa. Maar hij kan veel meer dan navigeren alleen. De GO 630 doet dienst als een Bluetooth carkit en zit vol met handige software. De text-to-speech functionaliteit laat hem zelfs de straatnamen uitspreken of uw sms'jes voorlezen. De vernieuwde versie van IQ Routes en Advanced Lane Guidance maken de navigatie een stuk eenvoudiger en uw reis een stuk aangenamer. De TomTom GO 630 wordt u nieuwe partner in elke navigatiesituatie.

IQ Routes

De TomTom GO 630 beschikt over de handige IQ Routes-software. Met deze software vindt hij door de week en in het weekend altijd de beste route naar uw bestemming. TomTom verzamelt sinds enige tijd de routegegevens van miljoenen TomTom gebruikers. Op deze manier weet TomTom hoelang de gemiddelde reistijd is van alle wegsegmenten. In het weekend is het bijvoorbeeld rustiger op de weg dan gedurende de werkweek. Uw TomTom geeft vanaf nu de beste route naar uw bestemming en gaat hierbij niet uit van de maximale snelheid op de route, maar van de gemiddelde snelheid die daar gereden wordt.

Bluetooth Carkit

Gebruik de TomTom GO 630 ook als Bluetooth carkit. Dit toestel maakt automatisch verbinding met uw PDA of smartphone wanneer u hem aanzet. Binnenkomende oproepen ziet u op uw TomTom en u neemt ze aan met één druk op het heldere 4,3 inch touchscreen. Daarna belt u veilig handsfree met uitstekende geluidskwaliteit. Met de TomTom GO 630 heeft u 's nachts geen last van een fel brandend navigatiesysteem. Een lichtsensor ziet dat de schemering komt en schakelt het beeld automatisch naar de nachtkleuren.

Advanced Lane Guidance

Tijdens het rijden mist u nooit meer de afslag. De TomTom waarschuwt u wanneer de afslag eraan komt en de Advanced Lane Guidance laat u de baan zien waarin u moet rijden of voorsorteren. Dit alles wordt verduidelijkt met de verkeersborden die u boven of langs de weg vindt. Met de TomTom GO 630 komt u nog makkelijker op de plaats van bestemming.

Het kaartmateriaal van de TomTom GO 630 Western Europe dekt de volgende landen: Andorra, Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Portugal, San Marino, Spanje (+ Kanarische eilanden), Zweden, Zwitserland en Vaticaanstad..

Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »