Transformers the game - Ps3

Merk: Transformers
€7,00
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 5030917045448
Informatie

Als speler bepaal je de uitkomst van de oorlog om de aarde, die je moet beschermen als een AUTOBOT, of verwoesten als een DECEPTICON. Ervaar de onmetelijke kracht en formidabele afmetingen van je favoriete 'ROBOTS IN DISGUISE', waaronder BUMBLEBEE en BARRICADE.

Belangrijkste features:

- Verdedig of vernietig de aarde – Nu de robotoorlog van de TRANSFORMERS de aarde heeft bereikt, moet je kiezen of je je bij de AUTOBOTS aansluit om onze planeet te verdedigen, of bij de DECEPTICONS om hem te vernietigen. In beide campagnes ligt het lot van de wereld in jouw handen.

- MEER DAN HET LIJKT – Verander in een oogwenk van een levensgrote robot in een machtig voertuig, zoals een sportwagen, straaljager of helikopter. Versla je vijanden met vloeiende transformaties en maak gebruik van de vele opties om tot de beste aanval te komen. Benut de twee verschijningsvormen van de personages!

- De wereld is je strijdtoneel – Alle voorwerpen, inclusief gebouwen en voertuigen, die je pad kruisen kun je vermorzelen, omverhalen en verwoesten, of als wapen gebruiken. Het is aan jou om te beslissen hoe je de omgeving wilt benutten.

- Keuzevrijheid – Een ongekende verzameling hoofdrolspelers laat je kennismaken met de formidabele afmetingen, unieke eigenschappen en gigantische kracht van de TRANSFORMERS. Kruip in de huid van OPTIMUS PRIME, MEGATRON, IRONHIDE, STARSCREAM, BUMBLEBEE en meer.

- Gevarieerde gevechten – Fans kunnen het tegen elkaar opnemen in mêleegevechten waarin de afmeting, het gewicht en de kracht van de TRANSFORMERS bepalend zijn. Verder heeft elk personage wapens voor de korte afstand en unieke speciale aanvallen tot zijn beschikking. Voor gevechten op afstand is een grote hoeveelheid projectielwapens ontworpen om vijanden van ver uit te schakelen.

Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »