Watch dogs

Merk: PS3
€3,99
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 3307215720400
Informatie

Tweedehands product

Vanaf 2013 bestaat het begrip individu niet meer. Iedereen wordt gezien als een datacluster en maakt onderdeel uit van een wereldwijd netwerk. Om dit netwerk in goede banen te leiden werd in 2011 het central Operating System (ctOS) in het leven geroepen, een systeem dat sindsdien nagenoeg volledige controle heeft gekregen over de grote steden. De metrolijnen, verkeerslichten, surveillance camera's en het elektriciteitsnetwerk worden allemaal door het ctOS bestuurd en de invloed van het ctOS wordt steeds groter. Maar als het ctOS de macht heeft over de steden, wie heeft er dan de macht over het ctOS?

Aiden Pierce, meester hacker

Met dit gegeven in het achterhoofd stap je in Watch_Dogs de wereld binnen van Aiden Pearce, een anti-held nieuwe stijl. Zijn vermogen om elk systeem te hacken kan wel eens zijn meest krachtige wapen zijn. Of het nu gaat om het veroorzaken van een kettingbotsing door alle stoplichten op groen te zetten en zo de vijand klem te zetten voor een vuurgevecht of het aftappen van de veiligheidscamera s om toegang te krijgen tot persoonlijke informatie van wie dan ook. Pearce is in staat om bijna alles van de wereld om zich heen af te dwingen en te controleren.

Wapens & Wagens

Hacken is echter niet je enigste vaardigheid als je in problemen komt. In het centrum van Chicago, waar geweld wordt beantwoord met nog meer geweld, heb jij de skills om het gevecht naar de straat te brengen. Haal je vijanden neer door verwoestende klappen uit te delen met je wapenstok en ervaar vuurgevechten zoals je nog niet eerder hebt gezien. In totaal heb je toegang tot meer dan 30 wapens!En dankzij Ubisoft Reflections, de veelgeprezen studio achter de Driver-serie, heeft Watch_Dogs een compleet wagenpark vol PK s staan. Stap achter het stuur van meer dan 65 voertuigen, elk met een eigen geavanceerde techniek en manier van rijden. Ontdek de gigantische stad terwijl je missies uitvoert.

Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »