X- Men origins wolverine ps2

Merk: PS2
€3,95
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 5030917065842
Informatie

X-Men Origins - Wolverine

X-Men Origins - Wolverine is een actievol avontuur dat gecentreerd staat rond het personage Wolverine, het sterkste personage uit het X-Men universum. In de films X-men Trilogie en de recente X-Men Origins Wolverine speelt Hugh Jackman, de agressieve en meedogenloze onsterfelijke. De game, ontwikkeld door Raven Software (Soldier of Fortune) vertelt het verhaal van de laatste film. Het toevoegsel aan de titel, Origins staat voor de origine van Wolverine. We keren dus terug in het verleden en zien hoe het icoon zijn onkwetsbare Adamantium skelet krijgt.

Het beest in Wolverine

Breek los uit je kooi en zaai chaos als Wolverine die met zijn vlijmscherpe klauwen, diereninstinct en regeneratie mutatie ongetemd op zoek gaat naar restanten uit zijn verleden. Leer hoe Wolverine uitgroeit tot het ultieme wapen. Wolvie is een lenige en snelle maar vooral dodelijke tegenstander. Gebruik zijn snelheid om aanvallen te ontwijken, schud ontelbare combo's uit je mouwen en gruwel bij de brutale finishing moves. Hij is niet alleen geschikt om waanzinnig veel schade te berokkenen, hij kan er ook waanzinnig veel incasseren. Dankzij zijn supersnelle regeneratiekrachten kan hij zichzelf healen in real-time en recht voor de ogen van de speler.

- Gebaseerd op de gelijknamige film met Hugh Jackman in de hoofdrol. 
- Ongebreidelde heldendaden - Vecht 10.000 meter in de lucht tegen helicopters, kamp met sterkbewapende legertroepen en duik van de ene epische level in de andere. 
- Regenereer je lichaam in real-time - Schade aan je lichaam zie je tot aan het Adamantium skelet van Wolverine.

Klantenservice
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »